top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Fekete péntek!

Ezzel készülünk november 26-raIdén úgy gondoltunk, hogy mi sem hagyunk ki a fekete péntek örületét, és összerakunk Neket pár jó ajánlatot, hogy a karácsony előtti nagy hajrában magatokat is meglepjétek pár jó cuccal. Persze, itt nem elektronikus eszközöket, TV-t, mobilt, mosogépet lehet beszerezni, hanem olyan apróságokat, amik a futóknak hoznak egy kis örömöt és lendületet a hétköznapokba.

Többek között lesz tehát egy virtuális futam, ahol az idei egyik legjobb érmünket és a hozzá való csősálat tudjátok megszerezni. Aztán van a puttonyunkban még pár, nagyon, nagyon korlátozott számban elérhető érem az igazi gyűjtőknek.

A jövő évi élőversenyekhez pedig a mágneses rajtszámtartókra egy napig "egyet fizetsz, harmat kapsz" akciót ajánlunk. Így feket, fehér és zöld színből is tudsz majd választani, hogy mindenféle rajtszámhoz passzoljon. 26-án a ruházat készletünket is nagyon leárazzuk, itt is mindenki találhat magának egy új kedvenc darabot. Ez a sok akció csak egy napig, november 26-án lesz elérhető! Ne maradjatok le róla, holnap nézzetek be a webshopba és a virtualrun.hu oldalunkra is :)


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page