top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Panoráma Trail

Elkészült az idei befutóérem látványterve!

Talán még emlékeztek egy februári bejegyzésünkre, amin egy videót osztottunk meg veletek a zempléni farkasokról (link) Az idei éremmel előttük tisztelgünk :) Azoknak aki szeretik az igazán apró részletekig kidolgozott munkát, nagyon fog tetszeni, mivel a várak idén az eddig legrészletesebben, 3D-s kidolgozással készülnek. Mint mindig, élőben most is sokkal szebb lesz az érem a látványtervnél, de azért már ez is sokat elárul :)


A versenyig már csak alig 2 hónap van hátra. A rajthelyek nagy része már betelt, jelenleg még 40 három fős csapatnak és 80 egyéni indulónak a nevezését tudjuk elfogadni! A versenyszámok, az útvonal, a program, a menetrend mind ugyanaz mint tavaly, tehát aki 2019-ben indult, már tudja mit, merre, hol talál. Az újoncoknak pedig ajánljuk a versenykiírásban megtalálható "útmutatót", ebben a legtöbb kérdésre megtalálhatjátok a választ.


A jelenleg hatályban lévő kormányrendelet alapján semmilyen akadálya nincs a verseny megrendezésének, így mi ezerrel készülünk egy újabb őszi zempléni találkozásra. Nem gondoljuk, hogy változás várható ebben, hiszen mi nem emeltünk - sőt, kicsit csökkentünk is a tavalyi létszám limiten - így egy relatív kicsi szabadtéri rendezvényről van szó, ráadásul 3 külön rajttal, különböző helyszínekkel. Ha mégis bekavarna a Covid 19, akkor minden érvényes nevezést automatikusan átteszünk a 2021 október 16-ra tervezett időpontra. A Panoráma Trail számunkra a nagybetűs ŐSZI futóverseny, és szeretnénk hogy az is maradjon minden látványával együtt, ezért nem lehet más időpont mint október második fele.Hamarosan találkozunk a zempléni hegyekben!

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


bottom of page