top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Zempléni élmények


Ezen a héten a jó idő sajnos elkerülte hazánkat, ami nem volt kedvező sem a futásnak, sem a jó hangulatnak. A mi kedvünket azonban a zuhogó eső sem tudja elrontani, ugyanis ez a pár nap pont remek alkalom volt arra, hogy egy meleg tea mellett felelevenítsük az emlékeket, melyeket a tavalyi Panoráma Trailről hozhattunk haza magunkkal. Az őszies időjárás ehhez könnyen hozzásegített minket, emellett az ott készült képeket és videókat is elővettük, melyek nagy szerepet játszottak a jókedvünk megtartásában, hiszen nagyszerű hangulat és őszinte vidámság sugárzik a képekről.
A célfotókon jól megmutatkozik, hogy milyen fáradtságos és kitartó munka van amögött, hogy a futók felvehették a finishereknek járó pólót és megkaphatták a nekik járó befutóérmet.

A versenyzőkkel együtt örültünk, amikor a nyakukba akaszthattuk a hatalmas elismerést jelképező befutóérmet, mely a verseny útvonalát összekötő három várat ábrázolja.


A képek mellett az általunk készített videó is nagyszerűen átadja a verseny hangulatát. Itt azonban meg kell említenünk, hogy nem mi voltunk az egyetlenek, akik film formájában örökítették meg az élményeiket és töltötték fel az internetre, pár versenyzőnk is saját vloggal rukkolt elő.Ha tetszett ez a kis visszatekintés és szeretnél többet látni a tavalyi versenyből, akkor a Facebook oldalunkon még számos fotó vár.


Ha öt hónap múlva Te is részese szeretnél lenni ennek az élménynek, Téged is várunk! A versenykiírást itt, a honlapunkon találod a "Versenyek" fül alatt, Panoráma Trail néven. Nevezni is ezen a felületen tudsz, egyelőre csapatban vagy egyéniben. Ha számodra még sok a 45 km és a rövidebb szakasz érdekel, légy résen, hiszen az arra vonatkozó információkkal hamarosan érkezünk és arra is megnyitjuk majd a nevezést!Szép hétvégét, jó futást Mindenkinek!

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page