top of page

Panorámafutás Szob útmutató

Kedves Futótársak!
Augusztusban elrajtol a 7. Panorámafutás versenyünk a szobi Duna-partról. Ahogy mindig, most is ajánljuk és kérjük, hogy vonattal gyertek. A Nyugati pályaudvarról kényelmesen 1 óra alatt kiértek, Szob, illetve Szob alsó állomástól pár 100 méterre található a versenyközpont. Érdemes azonban idulás előtt ellenőrizni a MÁV oldalán, hogy vannak-e késések, menetrend változások. A parkolás Szobon amúgy ingyenes, de természetesen itt is csak a KRESZ szabályait betartva lehet parkolni, különös tekintettel arra, hogy a helyi lakosokat ne akadályozzátok a szabad közlekedésben! Aki autóval GPS navigálással érkezik, és Pilismaróton keresztül jön, számítson arra, hogy komppal kell átjönnie Szobra, ami óránként közlekedik. 

Szob helyszin_edited.png

Rajtszámátvétel: Akik korábban a Moonlight Run versenyen indultak, ismerhetik már a járást, hiszen most is a Művházban lesz a rajtszámátvétel, szombaton reggel 7:00-tól.
Ehhez csak egy fényképes igazolványra lesz szükségetek, nem kell semmilyen visszaigazolást hoznotok. Ha bizonytalanok vagytok abban, hogy érvényes-e a nevezésetek, a honlapon található rajtlistán tudjátok ellenőrizni. (Rajtlisták)
Helyszíni nevezés korlátozott számban lehetséges, ha az előnevezési határidő után még maradnak szabad helyek. Erről a verseny előtt 2-3 nappal tájékoztatunk titeket a honlapon.

Öltözés/zuhany/ruhatár/wc: Rajtszámátvétel után az iskolában tudtok öltözni, majd verseny után zuhanyozni. A tornateremben ruhatár fog működni. A cuccaitokat kérjük, hogy táskában/zsákban stb-ben adjátok le, ne 1-1 db pólót/kabátot stb-t. Az iskolát a templom mellett, a Művháztól kb 60m-re találjátok. Ezt jól láthatóan ki fogjuk táblázni.
WC-ket szintén a Művházban és az iskolában találtok majd.
 

Rajt-cél terület: A versenyközpont lent a Duna-parton lesz, a Művháztól 300 méterre. Az időméréshez fontos, hogy a rajtszámot előre, jól láthatóan a pólóra tegyétek (ne a nadrágra oldalt).

21 Km: A hosszú táv 9:00-kor rajtol. Előtte még lesz egy kis torna, gyertek időben. Az útvonal a bicikliúton vezet végig a zebegényi fordítóig, 3,5 kilométerenként lesznek frissítőállomások.

14 és 7 km: Ezt a két távot egyszerre indítjuk 9:15-kor. Szintén a bicikliúton futtok Zebegényig, ahol 3,5 km-nél lesz a fordító és a frissítőállomás. Visszafelé ugyanazon az úton futtok. A 7 km-esek egyenes a célba, a 14 km-esek a cél előtti fordítópontnál futnak tovább a második körre.

A 7, 14, 21 km eredményhirdetését 12:00-től tartjuk, itt minden távon az abszolút első 3 nőt és férfit díjazzuk.

Készüljetek, ne izguljatok, szép lesz a pálya, eltévedni nem lehet, és egyelőre az időjárás jelentés is tökéletes.

Szeretettel várunk Titeket!

bottom of page