Szentendre Virtual Run 2021
Az elmúlt hetekben nagyon sokan kérdezték, hogy miért marad el idén a szentendrei futam, ami normál esetben most hétvégén lenne, minden évben ez szokott lenni a Panorámafutás sorozat záró versenye. Az oka ennek az, hogy egy ilyen eseménynek az előkészítése, megszervezése -  még akkor is ha már többször megrendeztük -, elég hosszú időt vesz igénybe. Emiatt már nyár végén meg kellett hoznunk ezt a döntést, mérlegelve a kockázatokat, amikor a szomszédos országokban már egyre rosszabb adatokat lehetett olvasni a 4. hullámról. Per pillanat lehet versenyeket rendezni, meg talán egész télen is lehet majd, de nem túl jók a napi esetszámok, így szerintünk volt okunk az óvatosságra, és jövőre átteni ezt a versenyt.

"Kárpótlásnak" arra gondoltunk, hogy indítunk egy Szentendre Virtual Run-t novemberre, ahol azok akik még nem voltak szentendrei versenyen, vagy nem mindegyiken voltak, megszerezhetik a hangulatos, szentendrei motívumos érmeket.Időpont: 2021.11.06-tól - 30-ig.

Rajt/Cél/Útvonal: Bárhol

Távok: 
Futás: 3, 5, 10, 21 km
Túra 5, 10, 20 km


Regisztráció: 2021.11.05.-től az éremkészlet erejéig.Hogyan működik:
1. Előre nevezés online a nevezési oldalon
2. Regisztrációs díj befizetés - hogy érvényessé váljon a regisztráció
3. Csatlakozhatsz a Panorámafutás Virtual Run Facebook zárt csoporthoz - ott megoszthatod a teljesítményedet
4. November 6-tól  teljesítsd a távot és töltsd fel az időeredményed (teljesítést igazoló fotóval együtt :) ) a honlapon link
Eredmény feltöltéssel egy időben készül a teljesítők listája időeredménnyel is (természetesen nem hirdetünk győzteseket, hiszen nem egyforma terepen futtok). Ellenőrzést követően postázzuk Nektek az érmeket.
 

Nevezési díj ami tartalmaz: BEFUTÓÉREM és a postázási (ajánlott) költség.
1 érem 3.500,- Ft, 2 érem 5.500 Ft, 3 érem 6.500 Ft


opcionális + 1.000,- Ft/csősál