top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

4. DUNAKANYAR FÉLMARATON 2020

Jövőre is a Dunakanyar Félmaratonnal indítjuk a tavaszi futószezont.

Jövőre is a Dunakanyar Félmaratonnal indítjuk a tavaszi futószezont. A nevezést már megnyitottuk, hiszen eddig mindhárom rendezvény teltházas volt és 2020-ban sem tudunk tovább emelni a létszámlimiten, így senki nem mondhatja, hogy nem volt elég ideje nevezni ;)

Új pálya! A 21 km-es távon a zebegényi híres-hírhedt sárkánydombot hosszú megfontolás után kivesszük a pályából. Igaz, hogy ezzel elveszünk egy látványos panorámát az útvonalból :( de az azzal járó nagyon meredek fel és lefelé szakaszt is :) Azt gondoljuk, hogy bár sokan keresitek a kihívásokat, a többség örülni fog annak, hogy így a síknak mondható pályán többet futhat a Duna-parton és sorban fognak dőlni az egyéni csúcsok is. Röviden tehát, a 21 km távon 2020-ban még több a Duna-part, könnyebb és gyorsabb pálya lesz.

Időpont! Ahogy eddig minden évben, a versenyt húsvét előtt két héttel hétvégén rendezzük, ami jövőre már az utolsó márciusi hétvégét jelenti, 29-én vasárnap.

Ajándék! Versenyeinken az egyedi befutóérem mellett gyakori ajándék a csősál, amit a visszajelzések alapján nagyon kedveltek, ezért jövőre is fogunk adni, de nem ezen a versenyen ;) Szeretnénk a szezon elején valami újat, a környézet védelem jegyében is hasznosat adni. Hamarosan, ahogy elkészül, bejelentjük, hogy mi is az a meglepi :) Március 29. Tehát jövőre március utolsó vasárnapján a Dunakanyarban találkozunk! Jegyezd fel a dátumot, iratkozz fel a fb eseményre, nevezz időben a honlapunkon, mert sávosan emelkednek a nevezési díjak.


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page