top of page
Keresés
  • SzerzƑ kĂ©pepanoramafutas

Dunakanyar FĂ©lmaraton

FrissĂ­tve: 2020. nov. 16.

Újra nyitva a nevezĂ©s!

Az Ășj kormĂĄnyrendelet szerint lazĂ­tott rendezvĂ©nyszervezĂ©s szabĂĄlyozĂĄs Ă©rtelmĂ©ben Ășgy gondoljuk, hogy eljött az ideje annak, hogy Ășjra megnyissuk a nevezĂ©st. Ebben az idƑszakban nyilvĂĄn semmi sem 100 %-osan biztos, de mi nagy esĂ©lyt lĂĄtunk arra, hogy szeptemberben vĂ©gre, Ășjra egyĂŒtt futhatunk. Nagy lendĂŒletet kaptunk, hogy a Ti fogadĂĄsotokra kĂ©szĂŒljĂŒnk. Akik mĂĄr a mĂĄrciusi futĂĄsra Ă©rvĂ©nyes nevezĂ©ssel rendelkeztek, azoknak nem kell Ășjra regisztrĂĄlniuk. EllenƑrizhetitek magatokat a rajtlistĂĄban is. Mivel a verseny az eredeti, Ƒszi PanorĂĄmafutĂĄs idƑpontjĂĄban kerĂŒl megrendezĂ©sre, tovĂĄbbi 500 futĂł jelentkezhet a hĂĄrom futamra.

Szeptemberben is csodĂĄs idƑ vĂĄrhatĂł a Dunakanyarban, Ă©s a befutĂłban mindenki megkapja ezt az Ă©rmet, ami a minket körĂŒlvevƑ hegyek, a Duna Ă©s a VisegrĂĄdi vĂĄr hangulatĂĄt tĂŒkrözi.

IdĂ©n sem maradhat el az egyedi ajĂĄndĂ©k, ami ezĂșttal egy mĂĄgneses rajtszĂĄmtartĂł kĂ©szlet lesz. Ezzel Ășjabb lĂ©pĂ©st tettĂŒnk a környezettudatos szervezĂ©sben, hiszen a mĂĄgnesek kivĂĄltjĂĄk a sok-sok biztosĂ­tĂłtƱt, otthon könnyƱ megƑrizni Ƒket akĂĄr a hƱtƑszekrĂ©nyen is, hogy aztĂĄn a következƑ versenyen Ășjra hasznĂĄlhassĂĄtok. HĂĄrom szĂ­nbƑl vĂĄlaszthattok majd a rajtszĂĄm ĂĄtvĂ©telekor.

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page