top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Dunakanyar hangulat az érmeken is :)

Frissítve: 2019. júl. 13.

Elkészült a szeptemberi befutóérem látványterve

"Faház erkélyéről/ szemlélem a Dunát,/ vajon mikor látok/ én hasonló csodát? Ráérősen úszik/ a hajó lefelé,/ csónakok kísérik/ őt a móló felé.

Egy sárga kis kajak/ tűnik fel a vízen,/ benne ül egy kislány,/ és evez szelíden. Az őszi napsugár/ rásüt a hajára,/ mintha arany lenne/ az öreg Dunában."


Mászáros Lajos Dunai látkép című versének részletében szó esik a csodás, öreg folyóról, ráérős hajóról, csónakokról, és az őszi napsugárról, hiszen ezek mind-mind elmaradhatatlan kellékei a Dunakanyar látványának. És hogy mi ebben a legjobb? Ezt Ti is átélhetitek szeptember 21-én a szobi Panorámafutáson! Legyen szó egy könnyedebb 7 km-es egykörös távról, vagy a duplájáról, esetleg a Nagymarosig terjedő 21 km-ről, vagy a gyerekfutamról, egy biztos: minden Finisher haza viheti majd magával a vidám befutóérmet, melynek látványterve már el is készült.

Mint minden évben, most is szeretnénk az éremmel a helyszín hangulatát tükrözni. Ezért láthatjátok a vizet, halakat, kompot és a szobi szivecskét is az érmen. Ez a színkavalkád visszaadja azt a hangulatot is, amit minden alkalommal átélünk, amikor a színes futócuccaitokban, vidáman, futásra készen megjelentek a Duna-parton.



A versenyről bővebb információkat az alábbi linkre kattintva olvashattok. Várunk Titeket nagyon sok szeretettel erre a csodás koraőszi futásra! https://www.panoramafutas.hu/szob

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page