top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Moonlight Run nevezés

Legyen Tiétek a Dunakanyar egy éjszakára!


Tegnap megnyitottuk az 5. Moonlight Run éjszakai futás nevezését. Évről-évre ez az egyik leghangulatosabb versenyünk, hiszen minden adott hozzá. Az időpont kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy minél közelebb legyünk a teliholdhoz, a nyári meleg már éjszaka is kitart, ekkor rajzanak a szentjánosbogarak is. A befutónál a sok-sok fáklya tovább fokozza a verseny buli hangulatát.

Június 12-én Zebegényből a Duna-partról fogunk indulni, így a 8 km-es fejlámpás futáson a kezdők is könnyen részt tudnak venni. A pálya gyakorlatilag sík, végig a Duna mellett halad, a szentjánosbogarakon kívül csak a fejlámpáitok világítják meg az utat, tiszta időben a csillagok ragyogása is elkísér Titeket a célig. Tavaly nagyon szép éremmel vártunk titeket a célban, de idén még ezt is megpróbáljuk felülmúlni. A terv már összeállt a fejünkben, hamarosan megosztjuk Veletek is

Idén is felállítjuk a saját holdunkat, ami előtt rengeteg jó kép készült. A zsíroskenyér és egy frissítőital sem maradhat el, hogy jól záruljon mindenkinek ez a nyári éjszaka.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page