top of page
Moonlight Run útmutató
Pár információval, útmutatással szeretnénk gördülékenyebbé tenni a versenyzéseteket. 
Érkezés: Aki autóval jön, annak azt javasoljuk, hogy parkoljon Nagymaroson és onnan jöjjön vonattal Szobra (17:50 -18:50 -19:50-kor indul vonat, ami 14 perc alatt ér Szobra, illetve 11 perc Szob alsó állomására). Onnan pár perc sétára van a Művház. Rajt elött egy táskát lehet leadni ami a célterülethez szállitunk.
Aki pedig vonattal jön direkt Szobra annak a verseny után az utolsó vonat Budapest felé indul 23:12-kor Nagymarosról.

 
map.jpg
Szob: Versenyközpont - Rajt terület
Szobon a Művházban várunk Titeket szombaton, már 18:00-tól 20:30-ig lehet felvenni a rajtszámokat,  valamint egy karszalagot, amivel 20:00-tól, a rajt előttig a csomagjaitokat leadhatjátok egy teherautóba, hogy azokat a cél területre szállíthassuk. A rajtszámfelvételhez nincs szükség semmilyen visszaigazolásra, csak egy fényképes igazolványt kell felmutatni. Ha nem vagytok benne biztosak, hogy érvényes nevezésetek van, a rajtlistán meg tudjátok keresni magatokat a  www.panoramafutas.hu/rajtlista oldalon.
 
Voltak sajnos néhány "befizetetlen"nevezés amik törölnünk kellet, de 18:00 - 20:00-ig még lesz lehetőség helyszíni nevezésre! A nevezési díjat - 8500 Ft -, kérjük, hogy pontos összegben hozzátok.
 
21:00-kor fejlámpákat, futólámpákat bekapcsolva elindulhasson a verseny :) A lámpák használata erősen ajánlott, hiszen  a pálya nagy része kivilágítatlan.  A pálya végig a Duna mellett halad a bicikli úton, többnyire kicsit lejtős.
Nagymaros: Célterület 
A nagymarosi Fő téren futtok majd célba, ami közvetlenül a hajóállomás mellett van és kb. 200 méterre a vasútállomástól. Minden célbaérő kap egy befutóérmet, a célfrissítésnél pedig zsíroskenyérrel, alma, víz, iso és Colával várunk Titeket.
Öltöző - WC: Miután a központban álló teherautóból felveszitek a csomagjaitokat, az iskolai tornateremben - 50 méterre a céltól - igénybe vehetitek a zuhanyzókat, öltözőket, WC-t. 
Időmérés, rajt és eredménylista:
Ahogy már versenyeinken megszokhattátok, nem a nyomtatott papírok előtt kell tolongani az eredményekért. Célbaérés után a panoramafutas.hu/live oldalon ellenőrizhetitek az eredményeiteket. Ugyanezen a linken már szombat reggeltől ellenőrizhetitek a rajtszámotokat, név alapján.
 
Eredményhirdetést 22:40-kor tartunk, addigra várhatóan mindenki beér a célba. Az abszolút első 3 férfi és nő díjazunk.

Várunk mindenkit szombaton a rajtnál!

bottom of page