top of page
Moonlight Run útmutató
Hosszú szünet után végre újra együtt futhatunk, örülünk, hogy Ti is részt vesztek! Pár információval, útmutatással szeretnénk gördülékenyebbé tenni a versenyzéseteket. Az előző évektől eltérően idén Zebegényből rajtoltok, de ugyanúgy Nagymaroson a Fő téren értek célba.
terkep.jpg
Zebegény: Versenyközpont - Rajt terület
A zebegényi Duna-parton lesz a versenyközpont - 100 méterre a vasútállomástól és a strandtól - és a rajt terület is (lásd térkép). 20:00-tól lehet felvenni a rajtszámokat, amihez ajándékba adunk egy mágneses rajtszámtartó készletet is :) valamint egy karszalagot, amivel 21:00-től, a rajt előttig a csomagjaitokat leadhatjátok egy teherautóba, hogy azokat a cél területre szállíthassuk. A rajtszámfelvételhez nincs szükség semmilyen visszaigazolásra, csak egy fényképes igazolványt kell felmutatni. Ha nem vagytok benne biztosak, hogy érvényes nevezésetek van, a rajtlistán meg tudjátok keresni magatokat a  www.panoramafutas.hu/rajtlista oldalon.
Külön férfi és női öltözősátrakat valamint WC-ket a versenyközpont területén találtok.
21:15.kor bemelegítő tornán vehettek részt, hogy 21:30-kor fejlámpákat, futólámpákat bekapcsolva elindulhasson a verseny :) A lámpák használata erősen ajánlott, hiszen  a pálya nagy része kivilágítatlan. 
A pálya végig a Duna mellett halad a bicikli úton, többnyire kicsit lejtős.
Nagymaros: Célterület 
A nagymarosi Fő téren futtok majd célba, ami közvetlenül a hajóállomás mellett van és kb. 200 méterre a vasútállomástól. Minden célbaérő kap egy befutóérmet, a célfrissítésnél pedig zsíroskenyérrel és alkoholmentes sörrel várunk Titeket.
Öltöző - WC: Miután a központban álló teherautóból felveszitek a csomagjaitokat, a tornateremben - 50 méterre a céltól - igénybe vehetitek a zuhanyzókat, öltözőket, WC-t. 
Időmérés, rajt és eredménylista:
Ahogy már versenyeinken megszokhattátok, nem a nyomtatott papírok előtt kell tolongani az eredményekért. Célbaérés után rögtön a live.sportido.hu oldalon ellenőrizhetitek az eredményeiteket. Ugyanezen a linken már péntek reggeltől ellenőrizhetitek a rajtszámotokat, név alapján.
Eredményhirdetést kb. 22:50-kor tartunk, addigra várhatóan mindenki beér a célba. 
MAHART:

A MAHART a Moonlight Run versenyzőinek külön járatot indít a verseny estéjén.

A hajó Visegrádról 19:00-kor indul, majd 19:15-kor Nagymaroson is felveszi a futókat és kb. 50 perc alatt felvisz Titeket a zebegényi rajt területre. A hajó eredményhirdetés után Nagymarosról visszamegy Visegrádra, hogy akik ott szálltak fel, visszamehessenek az autókhoz. Tehát akiknek egyszerűbb Visegrádra autóval érkezni, a hajóval könnyen eljuthatnak Zebegénybe. A helyszínen vehetitek meg 500 Ft-ért a napi jegyet. A hajó befogadóképessége korlátozott, de úgy gondoljuk, hogy minden futó fel tud szállni. Ha hamarabb betelik, akkor Nagymarosról 19:49-kor illetve 20:25-kor indul vonat Zebegénybe. A rajt után 21:40-kor a hajó is visszaindul Nagymarosra, a kísérők is jöhetnek azzal a célterülethez, így végig szurkolhatnak Nektek.

A hajóról csodás látvány fog elétek tárulni a naplementés majd a csillagos estén, végig a futópálya mellett.

Az utolsó vonat Nagymarosról 23:20-kor indul Budapest- Nyugati pályaudvar felé. 

Utolsó tipp: az időjárás jelentés szerint meleg napunk lesz, tehát napközben kerüljétek egy kicsit a napot, igyatok kicsit többet, és gyertek időben!
Várunk mindenkit Zebegényben a rajtnál!

bottom of page