top of page

A panoramfutas.hu weboldal képfeltöltő nyereményjátékának leírása és nevezési feltételei
 

1. Általános rendelkezések

A promóció szervezője a Proathlon Bt (1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 24 III em. 3.  továbbiakban: „Szervező”).
 

2. Promóció felépítése

2.1. 2018. júliusától megjelenő játékunk lényege, hogy a résztvevők a panoramafutas.hu weboldalon keresztül töltsék fel Panorámafutás rendezvényen készült fotóikat, melyek közül a Szervező  az általa kiválasztott képeket saját közösségi oldalain, illetve honlapján (panoramafutas.hu) közzéteszi, illetve az  beküldők között nyereményt sorsol ki.

2.2. A játékra beküldött képeket a Szervező felhasználhatja a közösségi- és médiafelületein, szórólapjain és bármilyen promóciós célra felhasználni kívánt nyomtatott vagy online eszközén.

2.3. A részvétel feltétele, hogy a beküldött kép valamelyik Panorámafutás rendezvényen készüljön.

2.4. A játékra kizárólag saját készítésű képekkel lehet nevezni. A beküldő a kép megjelölésével saját felelőssége tudatában vállalja, hogy a kép saját készítésű, annak ő a kizárólagos tulajdonosa. Az a játékos vehet részt a játékban, aki a részvételi feltételeket, valamint a kép beküldéséhez szükséges feltételeket betartja.

2.5. Egy játékos több fényképet is beküldhet, egyenként.

2.6. A Játék szempontjából figyelmen kívül hagyjuk azon fényképeket, melyek nem a Panorámafutáshoz kapcsolódnak és bármely olyan részletet tartalmaznak, melyek alapján a Szervezők úgy ítélik meg, hogy nem kerülhet ki az általa kezelt oldalakra. A fényképeken szereplő tartalomért a játékos vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi következményeket (ideértve a fizetési kötelezettséggel járó következményeket is) kizárólag a játékos viseli. Amennyiben harmadik személynek személyiségi vagy szerzői, vagy egyéb kizárólagos jogából eredő igénye keletkezik a fénykép elkészítéséből, vagy felhasználásából eredően, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a játékost terheli, és az ilyen jellegű igényekből eredő követeléseket a Szervezők jogosultak a játékosra áthárítani.
 

3. Részvételi feltételek

A promóciós játékban (továbbiakban: „Játék”) részt vehet mindenki, aki a Játék időtartama alatt a panoramafutas.hu/kepfeltolto oldalon feltölti fényképét, valamint jelen Szabályzatot elfogadja.
 

4. Nyeremény

A játékban résztvevők között 3 db 2019-es nevezést sorsolunk ki. Az első nevezést az összes beküldő közül kisorsolt játékos kapja. A második nevezést a szervező adja az általa legjobbnak ítélt kép készítőjének. A harmadik nevezést a közösségi média oldalon - előválogatás után feltöltött képek közül - a legtöbb like-ot gyűjtő kép beküldője kapja.
 

5. Kizárások

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban az info@panoramafutas.hu e-mail címen nyújtunk felvilágosítást. A játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a játék teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni az info@panoramafutas.hu e-mail címre küldött üzenettel (kérjük a Tárgy mezőben feltüntetni: „Képjátékból való törlés”). A részvétel a jelen hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti.
 

6. Érvénytelen nevezés

A promócióban érvénytelennek minősül minden olyan képfeltöltés, amely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg.
 

7. A játék időtartama

A játék 2018. november 23-tól december 15-ig tart.
 

8. A kiválasztás menete

A legjobbnak megítélt képeket a Szervező választja ki.
 

9. Adatkezelés

Az adatok kezelésével kapcsolatban további információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.
 

10. Felelősség kizárása

A Szervező kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, illetve promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítését. A szervező nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlan tartalmakért. A játékkal kapcsolatban a játékosok magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelősek. A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért. A játékosok nevezésükkel a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.


 

Anchor szabalyzat
bottom of page