run.jpg
Kedves Futótársunk!
Nagyon sajnáljuk, de a június 3-ra tervezett Moonlight Run elmarad :(
Ennek az az oka, hogy a mai napig nincs elég nevező ahhoz, hogy pénzügyileg stabil lábakon álljon a rendezvény. Tudjuk, hogy most post covid, háború, infláció stb van,  ami mind óvatosságra inti a futókat is, hogy minél később nevezzenek egy-egy versenyre, és a legjobb lenne ha a helyszínen tehetnék. 
Érthető szerintük is, de számunkra ez azt jelenti, hogy a versenyt úgy kellene előkészíteni, megrendezni, hogy ha az utolsó pillanatban sem jön össze elég nevező, akkor hatalmas az anyagi veszteség. Mi nagyon szeretjük a Moonlight Run-t, az egyik leghangulatosabb versenyünk,  és mindenképpen szeretnénk megtartani, de egy hosszabb mérlegelés után - és annak fényében is, hogy egy másik helyi rendezvény miatt a pünkösdi hétvégére kényszerültünk tenni a versenyt, amikorra talán sokaknak már más tervei vannak -, úgy döntöttünk, hogy ezt most nem tudjuk vállalni.

Természetesen mindenkinek visszautaljuk a teljes nevezési díjat, de pár nap türelmet kérünk ehhez, hiszen elég macerás adminisztrációs munka lesz.

A többi idei versenyeinkről per pillanat annyit tudunk mondani, hogy előkészítés alatt vannak, jelenleg az őszi Panoráma Trail az amit 100% biztosan meg fogunk rendezni.

Megértéseteket köszönjük!

Szép nyarat kívánunk Nektek!
A Panorámafutás csapata7. MOONLIGHT RUN   

Az éjszakai Duna-part mindig felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg minket, idén már 7. alkalommal lesz részünk ebben az örömfutásban.


Időpont: 2023
Rajt és Cél: Szob strand
Táv: 12  - 8 km 


Rendező: Proathlon Bt
Partnerek: Szob, Zebegény Önkormányzata
Program

2023
Szob, József Attila Művelődési Ház és Szabadidőközpont, Árpád utca 17., 2628 

19:00-20:45-ig Rajtszámátvétel 
20:30- 23:30-ig csomag megörzés 

21:30 RAJT 8 és 12 km 
22:10-23:20 Befutók
22:40  Eredményhirdetés


 
Pálya:
Aszfalt (kerékpár) út
Tervezett útvonal
Szintidő: 12 km = 1:30

Rajt, cél: Szob
Frissítési pontok: 4 - 8 km és a célban
pálya21.jpg
Versenyszabályzat:
Kérjük olvass el az indulási szabályzat ezen a linken

Zöld verseny: Versenyeinken nem használunk műanyag poharat, se pet palackot, a rendezvény végén szelektíven gyűjtjük a szemetet. Kérjük, hogy aki teheti, hozzon magával saját poharat, kulacsot, amiket a frissítőállomásokon fel tud tölteni. 

Amit még tudni kell:
Naptár szerint majdnem telihold lesz, de a futópályán nincs végig közvilágítás, így kérjük, hogy idén is hozzatok fejlámpákat, futólámpákat. Tavaly sok vicces, jópofa lámpát láttunk Rajtatok :) Díjazás: 

Abszolút első 3 nő és 3 férfi
A nevezési díj tartalmaz:
  • részvételt a versenyen
  • chipes nettó időmérést
  • rajtszámot
  • frissítést a pályán és a célban
  • orvosi felügyeletet
  • biztosított útvonalat
   27% Áfát
Nevezés: 
online nevezés 2023

 
A nevezési lap kitöltése után a  nevezési díjat a Proathlon Bt bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges. Mindenki csak a  saját rajtszámát veheti át!

 
Nevezési díjak:
8 és 12 km:
Április 30-ig: 
Május 27-ig: 
Helyszíni nevezés  
 
Proathlon Bt
MKB Bank: 10300002-13276169-00014909
MKB Bank IBAN: HU62103000021327616900014909  (Forint)

SWIFT: MKKBHUHB
Nevezés módosítás/átruházás
A verseny előtt 20 nappal a nevezések átruházhatók másik versenyzőre, illetve a táv is módosítható (amennyiben a kiválasztott táv még nem telt be). Ennek a regisztrációs díja 1500,-Ft
A következő módon tudjuk átírni:
Az eredeti nevező a bankszámlaszámunkra azonosító kóddal együtt utalja át a regisztrációs díjat, és e-mailben küldje el az info@panoramafutas.hu címre az alábbi adatokat:
 • eredeti nevező neve, email címe és azonosító kódja
 • a helyette nevező adatai (név, születési év, lakcím, email cím, telefonszám)
  Figyelem: versenytáv, póló méret-rendelés módosításra nincs lehetőség!

  Jó felkészülést, várunk a rajtvonalon!