top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Ez lesz a "befutóérem" az 1. Boldogkővár Trailen!

A befutóérmeinkre mindig nagy hangúlyt fektettünk, egy-egy tervezésnek fontos része volt, hogy az érem tükrözze a verseny és a helyszín jellegzetességét is. Már sokszor gondolkoztunk azon, hogy nem lehetne-e az érem helyett valami mást adni, ami még különlegesebb lenne, de ugyanakkor méltó is a versenyhez. Tudjuk, hogy a futók számára fontos az érem, de ha már egy új versenyt rendezünk, úgy gondoltuk, hogy itt az idő kipróbálni valami mást. Tehát most itt eláruljuk Nektek a meglepi finisher ajándékot, amit a finisher póló mellé adunk minden befutónak. Ez sokkal finomabb mint egy hagyományos érem, és meg is tudjátok vele ünneplni a teljestményeteket.

Dobpergés!

A Boldogkő vártól egy kőhajításnyira lévő Abaújszántón található a PALKÓ Borászat. Itt készült nekünk, Nektek külön erre az eseményre egy különleges bor, 375 ml-es üvegbe palackozva, aminek a címkéjén látható az a finisher logó is amit egyébként az érmen használtuk volna. Ezzel az ünnepi borral lehet a verseny után koccintani, de meg is őrizhetitek egy különleges alkalomra, az üvege pedig örök emlék maradhat.

PALKÓ BOROK

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Palkó borászat több borát is megkóstolhattuk már és ez is megerősített minket abban, hogy Nektek is tetszeni fog az újítás. Itt sok információt megtudhattok a borászatról, de javasoljuk, hogy személyesen is ismerjétek meg a történetüket, és színesítsétek a hétvégi futó programot egy Tokaji borkóstolóval vagy dúlőtúrával!


A birtok Abaújszántón a Boldogkői Vártól autóval 10 percre található. A verseny résztvevői 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a palackos borokat valamint a Palkó programokra jegyeiket. Kedvezményre jogosító jelszó: FUSS A BORODÉRT



A programok regisztrációhoz kötöttek, mivel a pince befogadóképessége korlátozott. Regisztráció: palkoborok@gmail.com


Vasárnapi programnak ajánljuk még a Vár és Középkori éttermet, a Terra Boldogkőt, a Mézmúzeumot Vizsolyban és a Tejjel Mézzel Éttermet Göncruszkán!


u.i. Ne feledd, ha még nem foglaltál szállást és szeretnél bort kóstolni, érdemes Abaújszántón foglalni, mert itt nincs transzfer lehetőség! 😍🌳🥀💚


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page