top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Indul a nevezés az október 16-i Panoráma Trail-re!


Elindítottuk a nevezést a már ikonikus Panoráma Trail versenyünkre! Idén több változásra, újdonságra lehet számítani. Mivel október 15-e munkanap lesz, de ragaszkodunk a már jól bevált október közepi hétvégéhez, vasárnapra tesszük a versenyt. Ez végül is megkönnyíti a verseny előtti napon az érkezést, így a tésztapartyra is nagyobb hangsúlyt fektetünk, számítunk rá, hogy sokkal többen lesztek, mivel most a Boldogkő várban lesz. A Boldogkő vár mindenkinek útba esik - azoknak is, akik Füzéren foglalnak szállást -, így már szombaton, akár a tésztapartytól függetlenül is fel lehet venni a rajtszámokat, de vasárnap reggel, közvetlen a rajt előtt is a versenyközpontban.

A versenyszámoknál is van némi vátozás. A 45 km-es egyéni és a 3 fős váltó mellett idén már nem lesz az egyéni 15 km táv, mert így több váltó indulhat. Viszont a jó hír, hogy azok akik egyéniben szeretnének rövidebb távon futni, vagy a helyszínen ráhangolódni, készülni az őszi versenyre, már májusban indulhatnak a Boldogkővár Trailen - 18-22-30 km.

A transzfer busz menetét is megfordítottuk :) az egyéni versenyzőket eddig reggel Füzérről szállítottuk a rajthoz, ami jól működött, de emiatt reggel sokkal korábban kellett ébredni - voltak akik hajnalban Boldogkőváraljáról elautóztak Füzérre, hogy ott legyen az autó este és busszal mentek vissza a rajthoz -, ezért idén fordítva próbáljuk ki. Az egyéni versenyzők reggel a rajtnál leadhatják a hátizsákjukat amire a célban szükségük lesz, mi elvisszük Füzérre a célhoz, és a vacsora, eredményhírdetés után indul a busz vissza Boldogkőváraljára.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy brutálisan megy fel mindennek az ára. Szeretnénk, ha a nevezési díjon nem kellene drasztikusan emelni, ezért az étkezést kivettük a nevezési csomagból, a nevezésnél külön lehet igényelni, akár családtagoknak is. Mindenestre mi csak ajánlani tudjuk, hogy rendeljetek vacsorát, mert a befutás után nagyon jól tud esni egy tál meleg étel, süti, meg amúgy is olyan jó hangulatos együtt enni, beszélgetni, élményeket megosztani. Ami biztos, hogy a füzéri konyhában idén sem fogunk csalódni :)

Végül még egy pozitív változás, hogy idén mindhárom várba egész hétvégén érvényes belépőt kaptok, tehát aki a Füzéri vár mellett a többit is szeretné alaposan szemügyre venni - nagyon ajánlott :) -, annak szabad az út :)


Részleteket a versenykiírásban találtok, a nevezést elindítottuk, gyertek minél többen!

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page