top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Moonlight Run visszaszámlálás

Ahogyan az e-mailből már értesültetek róla, elindult a visszaszámlálás az év leghangulatosabb versenyére, a Moonlight Run-ra. Ebben az évben már negyedik alkalommal rendezzük meg az éjszakai futást, mely idén sem lesz híján a jó hangulatból és romantikus fényekből, az érem azonban -ahogyan minden versenyünk alkalmával- új arcot öltött. Nagy odafigyelést fordítottunk az elkészülésére, hiszen szeretnénk, ha ezzel az emlékkel minél többen haza tudnátok vinni a verseny kihagyhatatlan élményét. A lágy hullámok és a mosollyal álomba szenderült hold képe övezi az idei díjat, melyet minden befutó nyakába akasztunk majd.



A verseny időpontja alatt (június 14.) a Hold -ciklusait tekintve- éppen az első negyedben fog tartani, ami azt jelenti, hogy "növekedésben lesz". A csillagászok szerint ekkor a legérdemesebb a Holdat kémlelni, hiszen ebben a fázisában vetül rá a lehető legjobb szögből a Nap fénye, mely csodásan megvilágítja égi kísérőnk felszínét. Ilyenkor kirajzolódik minden gyönyörű részlete.

A hangulatot azonban nem csak a Hold fénye fogja szolgáltatni. Rengeteg élményben lehet része mind a versenyzőknek, mind a kisérőknek. A fejlámpás futás, az éjszaka csendje a Duna morajlásával és fáklyákkal kiövezett út egy romantikus képet fest elénk. Az éjszaka folyamán senki sem fog unatkozni, hiszen a rajt után nem sokkal zenés buli indul, mely alatt az eredményhirdetésre is sor kerül majd. A kitartó futást és az elért eredményeket együtt ünnepelhetjük meg. Amellett, hogy minden sikeres résztvevő hazaviheti a már gyártásban lévő csodás érmét, az első három befutót (női és férfi kategóriákban) serleggel is jutalmazzuk. 


Ne felejtsetek el tehát időben jelentkezni a versenyre, melyet itt, a honlapon tudtok megtenni június 10-ig. Aki lemaradt a bejegyzés elején említett e-mailről, jelezze nekünk és ha bármi kérdésetek van, elértek minket a honlap alján megadott elérhetőségeken. Keressetek minket bátran!


Link a versenykiíráshoz: https://www.panoramafutas.hu/moonlight-run



Várunk Titeket!





0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page