top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Panoráma Trail, ahogy mi szeretjük! 😃🏃‍♀️🏃🍂🍁🍄🐺🐾🦌

Ajándék letöthető Panoráma Trail rajz.



Egy év kihagyás után már 3. alkalommal rendezhettük meg a Panoráma Trailt.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy tűnik, hogy ha ez a verseny zajlik a Zemplénben, az időjárás sem tud mást, csak ragyogni. Így volt ez idén is. A Boldogkő várnál a rajtnál már érezhettük az őszi csípős, de kristálytiszta levegőt - mégis csak október van -, de ahogy haladt az idő és a futók is, az idő is egyre melegedett. Ennél tökéletesebb időt nem is kaphattunk volna ehhez a 45 km-es futáshoz.

A zempléni erdők most is legszebb arcukat mutatták, színes leveleikkel bátorították a futókat, ahogy a megújúlt és újjá épült Regéci vár és a Füzéri vár is egyre közelebb hívogatták a bátor versenyzőket.

Az egyéni és váltó futók is becsülettel megharcolták saját harcukat, bevették a várakat, aztán egy nagyon finomra sikerült bográcsos vacsoránál osztották meg élményeiket.

😊🍂🍁🍄🐾🐺🏃‍♀️🏃🏃‍♂️🏰🏰🏰

Ilyenkor mindig beláthattalanul hosszúnak tűnik az előttünk álló év, amíg újra átélhetjük együtt ezt az élményt, de így lesz elég időnk, hogy a fejünkben lévő újabb ötleteinket, terveinket kidolgozzuk a 4. Panoráma Trailre.

A verseny hangulatába belekóstolhatsz a Facebook oldalunkon is, ha átböngészed a több száz képet 😊


Ha szeretnél motivációt meríteni a következő évre és otthon is szívesen szemlélnéd a Panoráma Trail zempléni helyszíneit, akkor a versenyről készült rajzot, a környék településeivel és nevezetességeivel most ingyen letöltheted és plakátként is kinyomtathatod magadnak. Ehhez megfelelő minőségben készült png file-t megtalálod a Panorámafutás webshopban. Javasoljuk, hogy az igazán szép összhatás érdekében válassz 280-300 grammos, tört fehér papírt minimum A3-as méretben. LINK Már csak háromszázvalahányat kell aludni és találkozunk 😄 2022. október 15-ét írjátok be a naptáratokba!

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page