Keresés
  • panoramafutas

Dunakanyar Félmaraton

Újra nyitva a nevezés!

Az új kormányrendelet szerint lazított rendezvényszervezés szabályozás értelmében úgy gondoljuk, hogy eljött az ideje annak, hogy újra megnyissuk a nevezést. Ebben az időszakban nyilván semmi sem 100 %-osan biztos, de mi nagy esélyt látunk arra, hogy szeptemberben végre, újra együtt futhatunk. Nagy lendületet kaptunk, hogy a Ti fogadásotokra készüljünk. Akik már a márciusi futásra érvényes nevezéssel rendelkeztek, azoknak nem kell újra regisztrálniuk. Ellenőrizhetitek magatokat a rajtlistában is. Mivel a verseny az eredeti, őszi Panorámafutás időpontjában kerül megrendezésre, további 500 futó jelentkezhet a három futamra.

Szeptemberben is csodás idő várható a Dunakanyarban, és a befutóban mindenki megkapja ezt az érmet, ami a minket körülvevő hegyek, a Duna és a Visegrádi vár hangulatát tükrözi.

Idén sem maradhat el az egyedi ajándék, ami ezúttal egy mágneses rajtszámtartó készlet lesz. Ezzel újabb lépést tettünk a környezettudatos szervezésben, hiszen a mágnesek kiváltják a sok-sok biztosítótűt, otthon könnyű megőrizni őket akár a hűtőszekrényen is, hogy aztán a következő versenyen újra használhassátok. Három színből választhattok majd a rajtszám átvételekor.

HÍRLEVÉL

Csatlakozz te is a több mint 8000 feliratkozott futónkhoz, és értesülj elsőként a versenyeinkkel kapcsolatos újdonságokról.

A hírlevél feliratkozással az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
0