Keresés
  • panoramafutas

Fussunk inkább augusztusban!

Új időpontban az 5. Moonlight Run.


A tavasz teljes bedobással megérkezett, gyönyörű a táj mindenhol :) De jó lenne most sokat futni és de jó lenne most versenyezni. Nekünk már nagyon hiányzik a versenyzés, de türelemmel várjuk, hogy annak is újra elérkezzen az ideje.

Veletek együtt bizakodunk, hogy nyár végén már csak egy tovatűnt rémálom lesz a mostani helyzet. A Panorámafutás versenysorozat Moonlight Run éjszakai futóverseny júniusban lenne esedékes, de a biztosabb rendezés reményében új időpontra, 2020.08.07.-re tettük át. Ennél későbbi időpontba nem szeretnénk csúsztatni, mert ennek a versenynek a hangulatát leginkább a meleg nyári éjszaka és a telihold adja. A szentjánosbogarak akkor már nem rajzanak, de ti a sok-sok fejlámpátokkal be fogjátok ragyogni a Dunakanyart :) 

A versenykiírást frissítettük, olvassátok el a részleteket, s ahogy lehet, nagy körültekintéssel készüljetek az éjszakai futásra. 

Vigyázzatok magatokra és egymásra! 🌙✨🏃‍♀️🏃‍♂️


0 hozzászólás

HÍRLEVÉL

Csatlakozz te is a több mint 9000 feliratkozott futónkhoz, és értesülj elsőként a versenyeinkkel kapcsolatos újdonságokról.

A hírlevél feliratkozással az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
0