top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Jövő héten már rajthoz állunk! 😃🏃‍♀️🏃🍂🍁🍄🐺🐾🦌

Panoráma Trail 2021



Útmutató! Azoknak, akik most indulnak elöszőr a Panoráma Trailen, a honlapunkon készítettünk egy kis útmutatót, pár hasznos infóval, hogy mit, merre találtok. Annak, aki már részt vett korábbi években Panoráma Trailen, mondhatjuk, hogy minden úgy megy ahogy eddig, kivéve hogy a 15 km-en indulók most az első 500m-en is ugyanazon a pályán futnak mint a 45 km-esek és a váltók.

Az útmutatóban van egy link az alltrails oldalra, ahol megnézhetitek az útvonalat, de természetesen lesz szalagozás is. A kezdőkre való tekintettel új, az eddiginél 2x szélesebb és 2x hosszabb szalagokat gyártottunk :) amiket ráadásul a következő években újra tudunk használni :)

Panoráma Trail LIVE időmérés! A rajtcsomaggal mindenki kap egy időmérő chippet, amit futáskor az egy ujjatokra fel tudtok húzni. Váltótagoknak ezt a chipet a váltóponton (Regécen illetve Telkibányán) tovább kell adni. A pályán minden frissítőállomásnál leolvassuk ezt a chippet, és a részidő azonal a www.panoramafutas.hu/live oldalon lesz látható. Szerintünk a kisérőknek, illetve a váltótagoknak nagy segítséget jelenthet, ha látják, hogy merre is járnak a futók!

Nevezés átírás! A nevezést már 2 hete lezártuk, de sok átírás - főleg rövidebb távra - és átnevezés - másik futóra - érkeztek még. Ezeket a mai napig még elfogadtuk, de el kell készítenünk a végleges rajtlistát és a rajtcsomagokat is össze kell állitani, így további módositásokra már tényleg nincs lehetőség!

Aki nem biztos benne, hogy érvényes nevezése van, vagy kért-e busztranszfert, a rajtlistán ellenőrizheti! link: Rajtlisták/Eredmények | panoramafutas

😊💛 🏰🏰🏰

Minden be nem befizetett nevezést töröltünk! Aki nincs a rajtlistán, azt majd 2022-ben szeretettel várjuk!

Frissítés: A pálya adottsága, azaz megközelíthetősége miatt, összesen 4 helyen tudunk frissítőállomást üzemelni. Ezért kérjük minden futótól, hogy vigyen magával legalább egy fél litert folyadékot (igény szerint gélt, szeletet, kaját is). Kulacsot, camelbaget, stb. a frissítőpontokon újra tudjátok tölteni.

Lesz ott víz, iso, cola és banán, alma, keksz, ropi, mazsola, Milka, szőlőcukor 😊

Ahogy eddig minden általunk rendezett versenyen, most is isoitalnak az ULTRASPORTS BUFFER-t fogjuk nektek adni! Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy pontosan mit fogtok inni, miből mennyi van benne, a webshopunkban találtok egy pontos leírást róla, és egészen október végéig 15% kedvezménnyel és a " Panoráma Trail " kuponkóddal szállítás költség nélkül meg is tudjátok rendelni. (ez itt a reklám helye 😊 ) link: Buffer | panoramafutas


Szeretnénk, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen ezen a versenyünkön is, ezért akinek van, használjon saját poharat.


További jó testi, lelki felkészülést kívánunk Nektek az utolsó hétre! Ott tali! 😊🏰🐺🍂 Trail utmutato | panoramafutas

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page