top of page
Keresés
  • Szerző képepanoramafutas

Panoráma Trail 2019

Október 19-én este nagyon jó érzéssel zártuk a második terepfutó rendezvényünket.

Nagyon jó volt veletek örülni a gulyásparty után tartott eredményhirdetésen is. Az egész nap csak azt erősítette meg bennünk, hogy érdemes volt készülni, és már várjuk a következő évi találkozást Veletek. Már most gondolkozunk azon, hogy beiktassunk még egy távot, és a logisztikán is szeretnénk nektek könnyíteni, szóval tele vagyunk ötletekkel, hogy az idei versenyt is felülmúljuk.rga összes árnyalata elkísért titeket.

A rajtnál a két úrhölgy köszöntése és útra bocsátása is fokozta a hangulatot, amit a célig hoztatok magatokkal. Ez a hangulat ragadt rá mindenkire, aki valamilyen formában részt vettek a versenyen, akár futóként, akár szervezőként, akár szurkolóként.

Nagyon szép eredményeket értetek el, sokan javítottatok a tavalyi időtökön és nem győztünk együtt ámulni Józsa Gábor fantasztikus 3:20-as pályacsúcs futásán.Nagyon jó volt veletek örülni a gulyásparty után tartott eredményhírdetésen is. Az egész nap csak azt erősítette meg bennünk, hogy érdemes volt készülni, és már várjuk a következő évi találkozást Veletek. Már most gondolkozunk azon, hogy beiktassunk még egy távot, és a logisztikán is szeretnénk nektek könnyíteni, szóval tele vagyunk ötletekkel, hogy az idei versenyt is felülmúljuk.

Jövőre október 17-én lesz a 3. Panoráma Trail, amire 2020. január 19-én vasárnap reggel nyitjuk a nevezést, írjátok be a dátumokat a naptárba és ne felejtsetek el időben nevezni. facebook esemény itt

Köszönjük a nagyon sok visszajelzést, a kedves, megerősítő szavakat, fényképeket amiket küldtetek az elmúlt napokban. Az általatok készített képekből is hamarosan összeállítunk egy albumot, de még várjuk, hogy azok is küldjék (az info kukac panoramafutas pont hu címre), akiknek eddig nem volt lehetősége.


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page